Huawei Watch GT 2 e oficial: ceas elegant cu ecran OLED, autonomie de 2 săptămâni

4.183 ori
<b>Huawei Watch GT 2 e oficial: ceas elegant cu ecran OLED, autonomie de 2 săptămâni</b>Pe lângă noile telefoane Huawei Mate 30 (1, 2, 3), Huawei a prezentat în cadrul evenimentului din München şi un nou ceas. E vorba despre Huawei Watch GT 2, pe care îl admirat mai jos şi care vine cu o autonomie impresionantă.

Pe lângă noile telefoane Huawei Mate 30 (1, 2, 3), Huawei a prezentat în cadrul evenimentului din München şi un nou ceas. E vorba despre Huawei Watch GT 2, pe care îl admirat mai jos şi care vine cu o autonomie impresionantă.

Huawei Watch GT 2

Ceasul vine cu un design rotunjit şi muchii subţiri ale ecranului. Va fi disponibil în variante de 42 mm şi 46 mm, iar ambele au ecran OLED (1.2 inch pe varianta de 42 mm, respectiv 1.39 inch pe varianta de 46 mm). Huawei inaugurează şi noul procesor Kirin A1 pe acest device, oferind o optimizare bună a consumului de energie şi o conexiune Bluetooth mai stabilă, care "bate" şi până la 150 de metri. Varianta de 42 mm vine cu 16 MB RAM şi 4 GB stocare, iar cea de 46 mm are 32 MB RAM.

Huawei Watch GT 2

Platforma software de la bord este Huawei Lite OS, deci nu e aşa solicitantă ca Tizen şi Wear OS. Huawei Watch GT 2 vine cu suport Bluetooth 5.1, un senzor de puls, GPS şi giroscop. Varianta mai mare, de 46 mm plusează cu un microfon şi difuzor. Evident avem şi funcţii de fitness tracking, oferind suport pentru până la 15 activităţi sportive.

Poate urmări pulsul chiar şi sub apă, ceea ce ar fi o noutate. Huawei ne oferă şi un nou sistem de monitorizare a somnului, TruSleep 2.0. Autonomia ar fi de 7 zile (varianta de 1.2 inch) sau 14 zile în modul tipic de utilizare pentru varianta de 1.39 inch, respectiv 30 de ore cu GPS-ul pornit. Nu avem EKG aici sau detecţie a căderii, dar senzorul de puls poate detecta bradicardia şi problemele cardiace.

Huawei Watch GT 2 costă 229 de euro în varianta de 42 mm şi 249 euro în cea de 46 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×