Huawei Vision TV este un nou televizor 4K Quantum Dot cu Harmony OS, surround 5.1, funcții AI

1.637 ori
<b>Huawei Vision TV este un nou televizor 4K Quantum Dot cu Harmony OS, surround 5.1, funcții AI</b>Evenimentul Huawei de azi nu a fost doar despre smartphone-uri şi ceasuri, dar şi despre un televizor. Huawei Vision TV este primul televizor sub branding Huawei (existau deja modele Honor), iar el vine cu panou Quantum Dot şi rezoluţie 4K.

Evenimentul Huawei de azi nu a fost doar despre smartphone-uri şi ceasuri, dar şi despre un televizor. Huawei Vision TV este primul televizor sub branding Huawei (existau deja modele Honor), iar el vine cu panou Quantum Dot şi rezoluţie 4K.

Înrudit în mod clar cu Honor Vision TV, acest Huawei Vision este un televizor 4K care foloseşte un panou Quantum Dot. Rulează Harmony OS şi vine cu diagonale de 55 inch, 65 inch, 75 inch şi 85 inch. Avem şi funcţii AI la bord, iar ecranul va oferi o gamă largă de culori şi refresh rate de până la 120 Hz. Are şi apelare video, printr-o cameră pop up din zona de sus. Designul este minimalist, edge to edge si inspirat de Huawei Mate 30 Pro

Poate fi controlat vocal (are always listening) şi vine la pachet cu o telecomandă cu Bluetooth 5.0, port USB-C şi un touchpad. Apelurile video se fac cu tehnologie AI, cu recunoaştere şi tracking facial. AI-ul este folosit şi pentru funcţii de fitness, care vă urmăresc chiar şi încheieturile, muşchii şi scheletul pentru a se asigura că faceţi sport cum trebuie. Huawei Vision stă bine şi pe partea de acustică, cu un sistem 8+1+1 Intelligent Sound System.

Huawei Vision TV telecomanda

Îmi imaginez că are 8 difuzoare, un woofer şi un tweeter să zicem. Ni se promite şi acustică 5.1, funcţii de muncă în colaborare multi screen şi funcţie de hub Smart Home, pentru a controla dispozitivele inteligente din casă. Din păcate nu avem preţ sau dată de lansare, dar mă aştept să fie un produs competitiv faţă de noile televizoare Motorola şi cel OnePlus lansat săptămâna viitoare.

Huawei Vision TV este un nou televizor 4K Quantum Dot cu Harmony OS, surround 5.1, functii AI

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×