IFA 2017: Diesel îşi prezintă colecţia de ceasuri inteligente "On Full Guard", cu Android Wear 2.0 la bord

1.636 ori
<b>IFA 2017: Diesel îşi prezintă colecţia de ceasuri inteligente "On Full Guard", cu Android Wear 2.0 la bord</b>Înainte de startul târgului de tehnologie IFA 2017 din Berlin, Diesel a dorit să își prezintă noua colecție de smartwatch-uri ce rulează Android Wear 2.0. Toate purtabilele din această serie sunt cunoscute sub același nume, diferențele fiind reprezentate

IFA 2017 nu este în primul rând despre smartphone-uri, ci vizează toate segmentele tehnologice, de aceea o să vedem o mulţime de tablete, purtabile, gadget-uri smart home şi chiar televizoare şi automobile debutând în următoarele zile. În zona de purtabile îi găsim pe cei de la Diesel, care au prezentat la Berlin noua serie de ceasuri "On Full Guard".

Diesel Full On Guard

Această colecţie de ceasuri are modelul DZT2002 la comandă chiar de azi. Colecţia include 5 stiluri de design, 8 tipuri de curele şi preţurile pornesc de la 349 de euro. Trebuie spus că Diesel este un brand ce operează sub umbrela Fossil, companie deja cunoscută pentru ceasurile, poşetele şi accesoriile sale vestimentare de lux. Toate variantele de ceasuri Diesel On Full Guard vin cu aceleaşi specificaţii.

Diesel Full On Guard

E vorba despre un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, care deja a apărut pe ceasuri din gama Fossil. Corpul măsoară 48 x 54 mm şi este fabricat din oţel inoxidabil. Este certificat IP67 pentru rezistenţa la apă şi praf. Producătorul promite o viaţă a bateriei de până la 24 de ore şi aduce şi încărcare prin inducţie. Ceasurile noi rulează Android Wear 2.0 şi vin cu Google Assistant şi sincronizare cu telefoane cu Android sau iOS.

Diesel Full On Guard

Diesel a mai lansat şi aplicaţia pentru purtabile T-ON-I, nume care vine de la "Time, Organizing, Notification, Intelligence". Acest tool va oferi notificări prin sincronizarea cu smartphone-uri şi va avea rolul de a vă aminti de calendar, vreme şi informaţii importante. Toate variantele de ceasuri Diesel vor fi expuse la standurile de la IFA 2017.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×