Smartwatch-ul ZTE Quartz este anunțat oficial; rulează Android Wear 2.0 și costă 192 dolari!

1.366 ori
<b>Smartwatch-ul ZTE Quartz este anunțat oficial; rulează Android Wear 2.0 și costă 192 dolari!</b>Prin intermediul unui parteneriat încheiat cu operatorul american T-mobile, cei de la ZTE au anunțat astăzi debutul primului smartwatch din portofoliu - model numit Quartz. Foarte interesant la acest purtabil este preț accesibil de comercializare de numai

După câteva leak-uri și o serie de teasere cu iz oficial iată că primul smartwatch al chinezilor de la ZTE este anunțat oficial chiar astăzi. Produsul vine pe piața din SUA prin intermediul operatorului T-Mobile și la prima vedere cel mai interesant detaliu este legat de prețul de comercializare în raport cu alte produse similare precum LG Watch Sport și Samsung Gear S3 (un tabel comparativ fiind afișat mai jos).

ZTE Quartz

Având un preț de numai 192 dolari, purtabilul ZTE le cam dă clasă modelelor mai sus menționate care ajung la prețuri de 349, respectiv 299 dolari. Primim în cazul de față un display AMOLED de 1.4 inch cu rezoluție de 400 x 400 pixeli și protecție Corning Gorilla Glass 3, un procesor Qualcomm Snapdragon 2100 și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

ZTE Quartz

Ceasul aduce la interior o baterie de 500 mAh care pe hârtie promite până la 3 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare. Mai menționăm faptul că ZTE Quartz oferă utilizatorilor de a schimba curelele stock, dar și că avem parte de conectivitate celulară la pachet. Quartz rulează sistemul de operare Android Wear 2.0 și ca lipsuri majore avem NFC-ul și senzorul de puls l-a care s-a renunțat pentru reducerea costurilor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×