Intex prezintă smartwatch-ul iRist Pro; model cu baterie de 400 mAh

1.306 ori
<b>Intex prezintă smartwatch-ul iRist Pro; model cu baterie de 400 mAh</b>Pe piața din India debutează astăzi un nou smartwatch, și anume modelul iRist Pro ce impresionează prin bateria generoasă de 400 mAh adusă la pachet. Acest device purtabil ne oferă un display dreptunghiular de 1.6 inch, iar conectivitatea se realizează

Producătorul indian Intex anunță astăzi lansarea unui nou smartwatch de buget, pe numele său iRist Pro. Acest device purtabil impresionează la prima vedere prin bateria sa generoasă de 400 mAh, o unitate care promite o autonomie destul de bună comparativ cu alte produse similare de pe piață.

Ca specificații întâlnim aici un display TFT de 1.6 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli, un procesor MediaTek MT2502C, 64 MB memorie RAM, 128 MB de stocare flash și Bluetooth 4.0. Prin intermediul acestui element de conectivitate va fi realizată conectarea la smartphone-urile ce rulează minim Android 4.3 sau iOS 7.

Mai avem un senzor accelerometru, giroscop, dar și certificare pentru rezistență la apă. Intex iRist Pro este capabil să ofere notificări pentru apelurile sau mesajele primite, să monitorizeze activitatea fizică desfășurată, dar și să aibă rolul de telecomandă pentru declanașatorul camerei foto de pe telefon. Ceasul cântărește 50.3 grame și ajunge pe piața din India la un preț de 74 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×