Lenovo lansează smartphone-ul Vibe C2 Power în Rusia; vine cu baterie de 3500 mAh

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 767 ori
<b>Lenovo lansează smartphone-ul Vibe C2 Power în Rusia; vine cu baterie de 3500 mAh</b>Lenovo anunță astăzi lansarea unui nou terminal pe piața din Rusia, fiind vorba despre modelul Vibe C2 Power - un produs ce aduce o baterie de 3500 mAh la pachet. Printre alte dotări ale sale întâlnim un display de 5 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli

Iată că la scurt timp de la debutul lui Lenovo Vibe C2, pe piața din Rusia este lansat acum un nou model din această gamă - și anume Vibe C2 Power. După cum ne sugerează și denumirea sa, avem de-a face cu un terminal al cărui focus este pus pe oferirea unei autonomii ridicate, pentru acest lucru fiind adusă la pachet o baterie de 3500 mAh ce va face față la până 2 zile într-un regim normal de utilizare.

Lenovo Vibe C2 Power

Acest telefon vine cu display IPS de 5 inch, cu un procesor MediaTek MT6735P, și cu 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB spațiu intern de stocare cu suport microSD, conectivitate 4G LTE și o cameră foto principală de 8 megapixeli. În partea frontală avem și o cameră foto de 5 megapixlei pentru captura de tip selfie.

Lenovo Vibe C2 Power dispune și de tehnologia Waves Maxx Audio, de un difuzor de 1W și de un amplificator dedicat ce este integrat la pachet. Datorită bateriei de 3500 mAh, carcasa telefonului nu este tocmai compactă, având o grosime de 9.54 mm și o greutate de 155,6 grame. Ținând cont de faptul că modelul standard Vibe C2 costă aproximativ 170 dolari în Rusia, este posibil ca această versiune superioară să aibă un preț de 200 - 230 dolari. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×