Acer prezintă smartphone-ul Liquid Zest Plus; vine cu baterie de 5000 mAh și costă doar 250 dolari

1.357 ori
<b>Acer prezintă smartphone-ul Liquid Zest Plus; vine cu baterie de 5000 mAh și costă doar 250 dolari</b>În cadrul unui eveniment din New York, cei de la Acer au dezvăluit astăzi și smartphone-ul Liquid Zest Plus - terminal ce impresionează prin a sa baterie de 5000 mAh pe care o aduce la interior. Avem un display HD de 5.5 inch, o cameră foto de 13 mpx

În cadrul unui eveniment ce tocmai s-a încheiat, cei de la Acer au prezentat smartphone-ul Liquid Zest Plus pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. Punctul de atracție principal la acest model este bateria sa generoasă de 5000 mAh, dar și prețul de doar 250 dolari ~ aproximativ 990 lei.

Printre dotările sale mai avem un display HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), o cameră foto principală de 13 megapixeli dotată cu telemetru laser, cât și un senzor frontal de 5 megapixeli cu lentile wide. Deși alte specificații hardware lipsesc pentru moment, ne putem aștepta la un procesor quad-core aici, și la 2 sau 3 GB memorie RAM.

Conectivitatea 4G LTE nu ar trebui să lipsească, iar potrivit detaliilor primite din partea companiei, se pare că bateria de 5000 mAh beneficiază și de tehnologia de încărcare rapidă. Vedem în imagini un terminal cu design interesant, unul ce nu pare a fi foarte gros în ciuda integrării unei asemenea baterii la interior. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×