LG G Watch R anunțat oficial, vine cu un display circular P-OLED și Android Wear

Autor:  | Publicat în:  LG 1.015 ori
<b>LG G Watch R anunțat oficial, vine cu un display circular P-OLED și Android Wear</b>După un teasing subtil și inteligent, LG a anunțat în sfârșit astăzi primul său ceas circular, modelul LG G Watch R. E vorba despre un smartwatch premium cu Android Wear la bord și un display P-OLED, pe care îl vom vedea în acțiune la IFA 2014...

După un teasing subtil și inteligent, LG a anunțat în sfârșit astăzi primul său ceas circular, modelul LG G Watch R. E vorba despre un smartwatch premium cu Android Wear la bord și un display P-OLED, pe care îl vom vedea în acțiune la IFA 2014 Berlin.

Acest model include un display de 1.3 inch complet circular fabricat din Plastic OLED și suportând o rezoluție de 320 x 320 pixeli. Producătorul sud coreean a ținut să menționeze că spre deosebire de Moto 360, acest model folosește 100% din zona sa frontală, în vreme ce modelul Motorola nu o face. Dotările acestui smartwatch includ un procesor Qualcomm Snadragon 400 de 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB stocare și o baterie de 410 mAh.

LG G Watch R

în plus avem parte și de giroscop, accelerometru, busola și barometru, iar LG G Watch R este rezistent la apă și praf. El va fi disponibil doar pe negru și va ajunge în magazine în perioada sărbătorilor de iarnă. Terminalul nu a primit încă un preț, dar suntem siguri că vom afla mai multe la IFA 2014. între timp descoperim că G Watch R are un corp din oțel inoxidabil și o curea din piele de vițel.

LG G Watch R anunțat oficial, vine cu un display circular P-OLED și Android Wear

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×