Samsung anunță ceasul inteligent Gear S ce aduce conectivitate 3G și un display Super AMOLED de 2 inch

1.105 ori
<b>Samsung anunță ceasul inteligent Gear S ce aduce conectivitate 3G și un display Super AMOLED de 2 inch</b>Cu toate că show-ul IFA 2014 avea să fie locul în care o mulțime de produse urmau a fi lansate, se pare că o mare parte dintre producătorii tech de pe piață au decis să își anunțe în prealabil dispozitivele pe care le vor aduce în Berlin...

Cu toate că show-ul IFA 2014 avea să fie locul în care o mulțime de produse urmau a fi lansate, se pare că o mare parte dintre producătorii tech de pe piață au decis să își anunțe în prealabil dispozitivele pe care le vor aduce în Berlin luna viitoare. Un astfel de exemplu este și Samsung, companie care a anunțat astăzi un nou smartwatch denumit Gear S.

Spre deosebire de modelele precedente, noul ceas Gear S aduce un display curbat de mari dimensiuni, mai precis un panou Super AMOLED de 2 inch cu rezoluție 320 x 480 pixeli. Printre specificațiile sale mai regăsim un procesor dual-core de 1.0 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, o baterie de 300 mAh, cât și conectivitate WiFi, Bluetooth 3.0 și conexiune 3G.

Samsung anunță ceasul inteligent Gear S ce aduce conectivitate 3G și un display Super AMOLED de 2 inch

Prin intemediul conexiunii 3G vom putea răspunde într-un mod rapid la mesaje folosind o tastatură qwerty sau funcția optimizată de voce. De asemenea, Gear S permite și realizarea de apeluri telefonice direct de la încheietura mâinii, cât și redirecționarea acestora către smartphone.

Gear S permite și realizarea de apeluri telefonice direct de la Încheietura mâinii

Pe lângă acest smartwatch, Samsung a anunțat și căștile Gear Circle, accesoriu care odată conectat la un smartphone permite utilizatorilor primirea de apeluri telefonice, redarea audio a muzicii de pe device și realizarea de comenzi vocale printr-o conexiune Bluetooth. Datorită unei funcții de vibrație, Gear Circle va semnala utilizatorii atunci când sunt apelați sau primesc un nou mesaj. Ambele device-uri mai sus menționate vor ajunge în magazine începând din luna octombrie.

Samsung Gear Circle

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×