Noi fotografii cu panoul spate a lui iPad Air 2 Își fac apariția pe web

681 ori
<b>Noi fotografii cu panoul spate a lui iPad Air 2 Își fac apariția pe web</b>Deși în acest moment, o mare parte dintre fanii Apple așteaptă cu nerăbdare lansarea noii generații iPhone, device ce va sosi la pachet cu un display de mari dimensiuni, mai precis un panou de 4.7 inch, se pare că nici cei care sunt pasionați de...

Deși în acest moment, o mare parte dintre fanii Apple așteaptă cu nerăbdare lansarea noii generații iPhone, device ce va sosi la pachet cu un display de mari dimensiuni, mai precis un panou de 4.7 inch, se pare că nici cei care sunt pasionați de tabletele iPad nu sunt lăsați deoparte, modelul iPad Air 2 făcându-și apariția în noi fotografii live.

Din câte putem vedea, în noile imagini ajunse pe web, este prezentat panoul spate al lui iPad Air 2, componentă ce ne poate oferi o mică idee despre cum va arăta device-ul final. Printre specificațiile ce ar putea fi incluse pe noua generație iPad de 9.7 inch se numără atât un procesor Apple A8, cât și un scanner Touch ID, componentă ce a fost introdusă inițial pe smartphone-ul iPhone 5s.

iPad Air 2

Pe lângă un nou iPad de 9.7 inch și unul mini de 7.9 inch, se așteaptă ca Apple să lanseze pe piață și un model Pro de 12.9-inch, terminal ce va fi destinat în special mediului business. în timp ce primele două tablete ar putea fi lansate chiar anul acesta, se așteaptă ca versiunea Pro să fie anunțată în primele luni ale anului 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×