LG postează Încă un teaser cu smarwatch-ul sau circular, care va sosi la IFA 2014

742 ori
<b>LG postează Încă un teaser cu smarwatch-ul sau circular, care va sosi la IFA 2014</b>După ce am văzut un teaser video&nbsp;al unui smartwatch "Moto 360 killer" de la LG, iată că același device apare într-un nou teaser postat pe Google+. Imaginea poate fi văzută mai jos, iar ceasul e așteptat la IFA 2014. &nbsp; Terminalul are un...

După ce am văzut un teaser video al unui smartwatch "Moto 360 killer" de la LG, iată că același device apare într-un nou teaser postat pe Google+. Imaginea poate fi văzută mai jos, iar ceasul e așteptat la IFA 2014.

Terminalul are un corp circular și are toate șansele să vină cu o carcasă metalică și probabil Android Wear ca OS. împreună cu teaserul, LG a postat și detalii precum faptul că "acesta este primul purtabil care își folosește din plin forma circulară". LG G Watch R pare a fi numele acestui produs și el va avea rivali precum Moto 360, pus în vânzare pe 4 septembrie, dar și noi ceasuri smart Samsung și o inovație în acest segment de la ASUS.

Motorola are rolul Apple de această dată, ei lansând primul ceas cu Android Wear în mainstream, iar automat orice altă companie care adopta un design similar va fi considerată teoretic un copycat. Secretul e totuși să îmbunătățești designul lui Moto 360, nu să îl copiezi. Va reuși LG acest lucru, sau va reuși Samsung sau ASUS să facă designul circular și mai cool? Sau va trebui să îi așteptăm și pe cei de la Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×