musicXmatch lansează un mod foarte atractiv pentru o experiență muzicală deosebită (Video)

582 ori
<b>musicXmatch lansează un mod foarte atractiv pentru o experiență muzicală deosebită (Video)</b>Pot spune fără a exagera că avem de-a face cu o &ldquo;ploaie&rdquo; de aplicații pentru a reda muzică, în cadrul Google Play Store. Câte însă reușesc s-o facă într-un mod, dacă nu original, cel puțin corect și/sau atractiv, este un aspect...

Pot spune fără a exagera că avem de-a face cu o “ploaie” de aplicații pentru a reda muzică, în cadrul Google Play Store. Câte însă reușesc s-o facă într-un mod, dacă nu original, cel puțin corect și/sau atractiv, este un aspect dezamăgitor. Totuși, nici numărul aplicațiilor care reușesc să ne aducă zâmbetul pe buze unul neglijabil.

Când vine vorba de aplicații pentru redare muzică ln cadrul Android, pretențiie utilizatorilor diferă - un aspect cât se poate de normal. Majoritatea caută o interfață “curată” și ușor de folosit. Alții nu dau importanță decât calității audio. Apoi sunt și cei pentru care partajarea melodiilor în curs de redare pe rețelele de socializare reprezintă un aspect determinant. Și încă multe alte “pretenții” care mai de care.

Din fericire - musicXmatch - unul din “veteranii” la capitolul găsirea și afișarea în cel mai eficient mod a versurilor pentru o gamă foarte largă de melodii, revine într-un mod impresionant, acoperind toate cerințele pe care utilizatorii și le-ar putea dori și chiar mai mult. musicXmatch oferă în continuare abilitatea pentru care a fost remarcată în sens pozitiv de un număr foarte mare de utilizatori - aceea de a afișa versurile melodiilor - însă o face prin intermediul propriei interfețe de redare a melodiilor. Opțiuni cum ar fi un egalizator audio, partajarea pe rețelele de socializare, identificarea de melodii în stilul Shazam sau SoundHound și chiar propriul ecran de blocare/deblocare pentru OS, sunt și ele prezente. în meniul opțiuni veți găsi chiar un mod karaoke (denumit “sing”) și care funcționează surprinzător de bine, iar inerfața este una cât se poate de simplistă și atractivă.

musicXmatch lansează un mod foarte atractiv pentru o experiență muzicală deosebită (Video)

Descărcarea și utilizarea musicXmatch nu va necesita nici un efort financiar iar reclamele nu fac parte din aspectele negative ale interfeței. Astfel, vă doresc audiție plăcută!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×