Wiko Birdy e un telefon francez care costă 130 de euro, arata că iPhone 5c și vine cu suport 4G

Autor:  | Publicat în:  Wiko 2.237 ori
<b>Wiko Birdy e un telefon francez care costă 130 de euro, arata că iPhone 5c și vine cu suport 4G</b>Conceptul de telefon midrange cu suport 4G și preț accesibil nu se aplică doar în Asia și SUA, ci și în Europa. Pe continentul nostru francezii de la Wiko oferă un model de acest gen sub numele de Birdy și cu un design foarte colorat și...

Conceptul de telefon midrange cu suport 4G și preț accesibil nu se aplică doar în Asia și SUA, ci și în Europa. Pe continentul nostru francezii de la Wiko oferă un model de acest gen sub numele de Birdy și cu un design foarte colorat și tineresc.

Acest model costă 130 de euro și vine cu suport 4G și o carcasă ce amintește de cea a lui iPhone 5c. Wiko Birdy este de abia al doilea terminal 4G al companiei franceze și el vine cu un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz, foarte probabil un Mediatek, plus un display IPS de 4.5 inch, cu un display de 480 x 854 pixeli. Alte dotări includ slot microSD, o baterie de 2000 mAh și o cameră principală de 5 MP cu blitz LED.

Wiko Birdy

Avem la dispoziție și o cameră frontală de 2 MP pentru apelare video, Android 4.4.2 KitKat drept OS și o carcasă ce măsoară 9.6 mm în grosime. Birdy vine pe culori fistichii precum violent, turcoaz, galben, roșu, dar și alb și negru. De vreme ce brandul franțuzesc Archos a ajuns la noi în țara de ce nu ar face-o și Wiko?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×