Meizu trimite invitaţii pentru un eveniment organizat pe 10 august; Teaserele fac aluzie la un smartwatch

Autor:  | Publicat în:  Meizu 734 ori
<b>Meizu trimite invitaţii pentru un eveniment organizat pe 10 august; Teaserele fac aluzie la un smartwatch</b>Vedem astăzi o serie de imagini de tip invitație pentru un eveniment marca Meizu pregătit pentru data de 10 august, zi în care am putea face cunoștiință cel mai probabil cu un prim smartwatch al companiei chineze. Aceste materiale vin însoțit de o

Meizu a trimis invitaţii către presă pentru un eveniment organizat pe 10 august, care ar putea să ne aducă un smartwatch. Ideea e că firma chineză a lansat deja telefoanele Pro 6 şi MX6, dar şi modelele M3. Acum ne pregătim pentru un nou tip de produs.

Invitatie Meizu

Marea bătălie e între Meizu şi Xiaomi, care la rândul său ar pregăti un ceas smart. Dacă ne luăm şi după teaserul desenat în creion de mai jos atunci vom vedea mai multe formaturi de ceas, cu multiple variante de corpuri şi curele. Un fotograf din China a primit şi o cutie misterioasă de la o sursă anonimă, cutie de formă pătrată şi specifică mai degrabă unui ceas, decât smartphone.

Ceas Meizu

Şi pentru că nu avem date, hai să speculăm. Pentru început putem specula că acest device va veni cu Android Wear, apoi cu pedometru şi senzor de puls, plus multiple curele. Va avea probabil şi corp rezistent la apă şi posibil dotări la egalitate cu cele mai noi smartwatchuri Android Wear. Preţul va fi foarte accesibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×