Apple trimite invitații presei pentru un eveniment programat pe 10 septembrie; iPhone 5S și 5C gata de lansare!

957 ori
<b>Apple trimite invitații presei pentru un eveniment programat pe 10 septembrie; iPhone 5S și 5C gata de lansare!</b>După o mică bâlbâială a câtorva site-uri tech, care afirmau că Apple le-a trimis deja invitațiile pentru un eveniment programat pe 10 septembrie, iată că acum informația e oficială. Ei bine, la ora locală 10 AM în State, săptămâna...

După o mică bâlbâială a câtorva site-uri tech, care afirmau că Apple le-a trimis deja invitațiile pentru un eveniment programat pe 10 septembrie, iată că acum informația e oficială. Ei bine, la ora locală 10 AM în State, săptămâna viitoare, pe 10 septembrie vom avea un nou eveniment Apple.

Uitați de Centrul Moscone din San Francisco de această dată, deoarece evenimentul are loc în Cupertino, în campusul Apple. Observați mai sus și invitația la eveniment, plină de bule colorate care ne duc cu gândul la variațiile de culoare ale lui iPhone 5C. Nici iPhone 5S nu va fi ocolit de nuanțe, el urmând să sosească pe alb, negru, dar și gri grafit și auriu "champagne", dacă ne luăm după zvonuri.

Invitația afirmă că "acest lucru va lumina ziua tuturor", probabil o referire la blițul puternic al lui iPhone 5S, sau poate la culoarea sa aurie. Ne așteptam la un iPhone 5S cu o cameră mai bună, CPU nou și iOS 7 la bord, în vreme ce iPhone 5C va fi probabil un iPhone 5 mai ieftin, cu carcasa din plastic. Evenimentul va marca și lansarea versiunii finale de iOS 7, care va fi livrata pe terminale odată cu sosirea noilor iPhone-uri în magazine.

Vom avea și un moment "one more thing?". Doar Tim Cook știe, deși ne-ar plăcea să vedem și un iPad nou sau un iWatch, dar nu cred că asta se va întâmpla.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×