Misfit Shine 2 anunţat oficial, vine cu design mai subțire, LED-uri colorate, input touch

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 633 ori
<b>Misfit Shine 2 anunţat oficial, vine cu design mai subțire, LED-uri colorate, input touch</b>Am testat primul Misfit Shine anul trecut&nbsp;şi am fost &icirc;nc&acirc;ntaţi de el, iar azi a debutat generaţia a doua a acestui fitness tracker. Noul venit e fabricat din aluminiu şi este puţin mai subţire şi mai lat dec&acirc;t primul Shine....

Am testat primul Misfit Shineanul trecut şi am fost încântaţi de el, iar azi a debutat generaţia a doua a acestui fitness tracker. Noul venit e fabricat din aluminiu şi este puţin mai subţire şi mai lat decât primul Shine.

Acest mic purtabil elegant poate monitoriza somnul utilizatorului şi include şi pedometru, iar el aduce şi un magnetometru cu 3 axe si accelerometru cu 3 axe. Acestea au rolul de a monitoriza activitatea într-un mod mai precis. Până acum ţintele atinse de utilizator sau ora erau semnalate cu LED-uri albe pe Shine 1, dar Shine 2 aduce 12 surse de iluminare colorate, iar zona frontală a ceasului suporta şi input touch.

Misfit Shine 2

Misfit Shine 2 costă 100 de dolari şi va sosi în luna noiembrie, pe auriu rose sau negru. Viaţa bateriei pentru acest device este de 6 luni, iar la bord se afla bateria standard a unui ceas, cea în format rotund. Nu primim din păcate un senzor pentru puls, care probabil va sosi pe Shine 3. Evident, purtabilul are asociată o aplicaţie pentru iOS şi Android, care acum aduce şi funcţii noi.

Spre exemplu puteţi apăsa pe tracker pentru a face un selfie sau pentru a schimba melodia. Scopul de bază rămâne totuşi monitorizarea paşilor, caloriilor, distanţei parcurse şi a calităţii somnului. În plus, corpul gadgetului e rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×