Guitar Hero Live lansat pe iOS, are asociat un joystick chitară opţional de 100 de dolari (Video)

705 ori
<b>Guitar Hero Live lansat pe iOS, are asociat un joystick chitară opţional de 100 de dolari (Video)</b>Seria Guitar Hero nu mai e at&acirc;t de populară ca &icirc;n 2010 de exemplu, dar Activision se reorientează spre zona mobile, lans&acirc;nd &icirc;n această săptăm&acirc;nă jocul Guitar Hero Live pe iOS. Titlul are asociat şi un joystick chitara...

Seria Guitar Hero nu mai e atât de populară ca în 2010 de exemplu, dar Activision se reorientează spre zona mobile, lansând în această săptămână jocul Guitar Hero Live pe iOS. Titlul are asociat şi un joystick chitara ce costă 100 de dolari.

Jocul rulează pe iPad, iPod touch si iPhone şi vine după 5 ani de pauză în această serie. Chitara opţională se conectează prin Bluetooth la terminale şi are 6 butoane, 2 baterii AA şi un design ce aminteşte de chitara lui Slash de la Guns & Roses. Guitar Hero Live pentru iOS vine cu multiplayer şi single player şi include 2 melodii trial, dar dacă veţi cumpăra şi chitara, sunt oferite încă 40 de piese.

Guitar Hero Live lansat pe iOS, are asociat un joystick chitară opţional de 100 de dolari (Video)

Există aici şi un aspect nou al jocului, GHTV, care oferă acces la peste 200 de melodii, o reţea de socializare cu alţi gameri şi competiţii. Gamerii pot plăti şi 49.99 dolari pentru a debloca toate aceste funcţii şi fără a cumpăra o chitară. Activision e generos cu terminalele suportate, astfel că de la primul iPad Mini în sus şi de la iPhone 5 incolo veţi putea rula jocul.

O noutate este ca acum puteti vedea public “viu” atunci cand nimeriti notele corecte pe grif si nu doar o randare a publicului.  E nevoie şi de minim iOS 8 şi 3 GB stocare. Jocul poate fi descărcat de aici, doar în SUA deocamdată, urmând a sosi în Europa pe 23 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×