Microwear L2 este un nou smartwatch cu design modern, certificare IP68 și senzor de puls

2.122 ori
<b>Microwear L2 este un nou smartwatch cu design modern, certificare IP68 și senzor de puls</b>Din partea producătorului chinez Microwear vine astăzi și lansarea smartwatch-ului numit Microwear L2, un purtabil ce se prezintă tare bine la nivel de look. Vă puteți convinge de acest detaliu prin intermediul imaginilor din cadrul acestui articol

Astăzi tocmai ce a fost anunțat pe piață și smartwatch-ul Microwear L2, un purtabil ce se prezintă tare bine atât pe partea de dotări, cât și la capitolul aspect după cum puteți vedea pe seama imaginilor de mai jos. Terminalul urmează a debuta la precomandă în perioada următoare, dar între timp aveți ocazia să aflați care sunt punctele sale forte și prin ce se remarcă față de alte dispozitive similare din magazine.

Microwear L2

Din punct de vedere al look-ului se observă inspirația de la modelele Samsung Gear anterioare, un lucru deloc rău atât timp cât ceasul este unul arătos. Avem parte de un ecran de 1.3 cu tehnologie IPS și rezoluție de 240 x 240 pixeli la bord, iar procesorul este o unitate MTK2502. Se oferă compatibilitate cu terminale ce rulează iOS și Android, conectarea fiind realizată prin Bluetooth.

Microwear L2

Microwear L2 dispune și de o baterie de 380 mAh care potrivit producătorului asigură o autonomie de până la 2 sau chiar 3 zile în funcție de regimul de utilizare. Avem parte de un senzor pentru măsurarea pulsului, de sistem de notificări pentru update-urile sosite pe telefon și de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Microwear L2

Ceasul ne mai oferă un pedometru pentru monitorizarea numărului de pași și al caloriilor arse, cât și un monitor pentru calitatea somnului și în mod inedit un sistem de monitorizare al prestației romantice ceea ce cu siguranță este ceva nemaivăzut. Așteptăm ca în perioada următoare să fie dezvăluite și sumele de comercializare, prețul posibil fiind de sub 60 dolari probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×