Apple are deja planuri post-breton; Iată ce sugerează brevetele sale

1.742 ori
<b>Apple are deja planuri post-breton; Iată ce sugerează brevetele sale</b>Pe seama unor brevete proaspăt sosite în online descoperim faptul că cei de la Apple au deja planuri pentru viitor, urmând a renunța la bretonul de pe iPhone. Documentele asociate acestei invenții au fost recent publicate și descriu o metodă

Dacă în ultima săptămână am văzut brevete care indică faptul că Samsung ar urma să ascundă camera selfie, cititorul de amprente şi senzori sub panoul frontal, acum şi Apple pare gata pentru o soluţie post-breton. A apărut un brevet pe web al companiei din Cupertino care oferă indicii în această privinţă.

Brevet Apple

Apple ar fi interesată de panouri care includ orificii foarte mici pentru senzori, cameră şi elementele Face ID. Astfel, s-ar scuti de integrarea celebrului "breton", apărut deja pe 2 generaţii de iPhone-uri. Brevetele sale noi indică faptul că panouri viitoare frontale pentru iDevice-uri vor fi găurite cu un soi de burghiu special care va crea o incizie în formă de inel.

Brevet Apple

Odată realizat acest procedeu, bucata rotundă de sticlă va fi înlăturată şi senzorii vor fi amplasaţi în orificiu. Atunci când "burghiul" va fi folosit, zona aleasă va fi protejată de un material ca o "pernă", care încearcă să evite orice daune aduse display-ului. Sincer sună mai bine ideea Samsung cu implementarea direct sub panou, iar Apple ar putea cumpăra panoul de-a gata, sau eventual să se inspire de la el.

Apple mai avea un brevet de genul primit anul trecut şi care făcea aluzie la componente montate în spatele unor perforaţii în display care sunt atât de mici încât nu se văd cu ochiul liber. Încă nu e clar când şi dacă se va concretiza această idee sau cea cu orificiile de mai sus. Prezic totuşi încă un an de breton cu siguranţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×