Misfit Vapor X este oficial! Smartwatch Wear OS cu Spotify la bord și ecran AMOLED

962 ori
<b>Misfit Vapor X este oficial! Smartwatch Wear OS cu Spotify la bord și ecran AMOLED</b>Pe final de vară și cei de la Misfit aleg să își actualizeze portofoliul de smartwatch-uri cu un nou model și anume Misfit Vapor X - purtabil ce se remarcă prin câteva aspecte cheie. În primul rând aflăm că acesta este cel mai ușor

Pe final de vară și cei de la Misfit aleg să își actualizeze portofoliul de smartwatch-uri cu un nou model și anume Misfit Vapor X - purtabil ce se remarcă prin câteva aspecte cheie. În primul rând aflăm că acesta este cel mai ușor ceas inteligent din oferta companiei, având o greutate de doar 43 grame, asta în situația în care cadranul de 42 mm pe care îl adoptă este realizat dintr-un aliaj ușor de aluminiu.

Misfit Vapor X

Ceasul sosește echipat cu ecran AMOLED de 1.19 inch și la interior descoperim procesorul Qualcomm Snapdragon 3100 însoțit de 512 MB RAM și 4 GB de stocare flash. Mai primim suport NFC pentru plăți via Google Pay, certificare 3ATM pentru rezistență la apa cu adâncime de până la 30 metri, senzor de puls și GPS integrat.

Misfit Vapor X rulează sistemul de operare Wear OS din fabrică și aflați că acesta oferă compatibilitate pentru conectarea la smartphone-uri ce rulează Android sau iOS. Există numeroase curele pentru care puteți opta, iar printre culorile disponibile pentru cadranul din aluminiu avem următoarele variante: auriu, gri sau negru. 

Aflați că bateria de la interior promite până la o zi autonomie și că puteți asculta muzica favorită pe aplicații precum Spotify. Ca ofertă de lansare, ceasul poate fi achiziționat pentru 199 dolari în SUA. Ulterior suma de comercializare va fi de 279.99 dolari. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×