Oppo Realme 5 și Realme 5 Pro au dată de lansare; Sosesc pe 20 august și vin cu 4 camere foto în spate

615 ori
<b>Oppo Realme 5 și Realme 5 Pro au dată de lansare; Sosesc pe 20 august și vin cu 4 camere foto în spate</b>Așa cum am aflat cu doar câteva zile în urmă, Oppo plănuiește lansarea primelor telefoane din portofoliu ce adoptă senzori foto de 64 megapixeli, fiind vorba despre modelele Realme 5 și Realme 5 Pro care inițial vor fi comercializate

Așa cum am aflat cu doar câteva zile în urmă, Oppo plănuiește lansarea unor noi smartphone-uri din zona mid-range, fiind vorba despre modelele Realme 5 și Realme 5 Pro care inițial vor fi comercializate în India și China. După ce am aflat detalii prețioase despre setup-urile foto ce vor fi regăsite pe aceste device-uri, astăzi descoperim și pe ce dată este programată lansarea oficială.

Oppo Realme 5

Ei bine, după cum sugerează și titlul, debutul acestor smartphone-uri va avea loc pe data de 20 august în India acolo unde gigantul retailer Flipkart a început deja să posteze materiale teaser și chiar pagini asociate dispozitivelor de față. Mai aflăm pe această cale faptul că varianta Realme 5 va avea un senzor principal cu deschidere f/1.8, procesor Snapdragon 665 și o baterie generoasă de 5000 mAh.

Oppo Realme 5

În ceea ce-l privește pe Realme 5 Pro, așteptăm ca acesta să aducă un senzor principal Sony IMX586 de 48 mpx, procesor Qualcomm și suport pentru încărcare ultra-rapidă VOOC Flash Charge 3.0. De asemenea, prin intermediul contului oficial de Twitter, Oppo a confirmat faptul că Realme 5 Pro va avea un ecran cu decupaj picătură în zona superioară și o bărbie relativ groasă la prima vedere. 

Detaliile complete le aflăm pe data de 20 august și în ciuda speculațiilor anterioare, Realme 5 și Realme 5 Pro nu vor adopta senzori foto de 64 mpx. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×