Oppo Realme 5 și Realme 5 Pro au dată de lansare; Sosesc pe 20 august și vin cu 4 camere foto în spate

682 ori
<b>Oppo Realme 5 și Realme 5 Pro au dată de lansare; Sosesc pe 20 august și vin cu 4 camere foto în spate</b>Așa cum am aflat cu doar câteva zile în urmă, Oppo plănuiește lansarea primelor telefoane din portofoliu ce adoptă senzori foto de 64 megapixeli, fiind vorba despre modelele Realme 5 și Realme 5 Pro care inițial vor fi comercializate

Așa cum am aflat cu doar câteva zile în urmă, Oppo plănuiește lansarea unor noi smartphone-uri din zona mid-range, fiind vorba despre modelele Realme 5 și Realme 5 Pro care inițial vor fi comercializate în India și China. După ce am aflat detalii prețioase despre setup-urile foto ce vor fi regăsite pe aceste device-uri, astăzi descoperim și pe ce dată este programată lansarea oficială.

Oppo Realme 5

Ei bine, după cum sugerează și titlul, debutul acestor smartphone-uri va avea loc pe data de 20 august în India acolo unde gigantul retailer Flipkart a început deja să posteze materiale teaser și chiar pagini asociate dispozitivelor de față. Mai aflăm pe această cale faptul că varianta Realme 5 va avea un senzor principal cu deschidere f/1.8, procesor Snapdragon 665 și o baterie generoasă de 5000 mAh.

Oppo Realme 5

În ceea ce-l privește pe Realme 5 Pro, așteptăm ca acesta să aducă un senzor principal Sony IMX586 de 48 mpx, procesor Qualcomm și suport pentru încărcare ultra-rapidă VOOC Flash Charge 3.0. De asemenea, prin intermediul contului oficial de Twitter, Oppo a confirmat faptul că Realme 5 Pro va avea un ecran cu decupaj picătură în zona superioară și o bărbie relativ groasă la prima vedere. 

Detaliile complete le aflăm pe data de 20 august și în ciuda speculațiilor anterioare, Realme 5 și Realme 5 Pro nu vor adopta senzori foto de 64 mpx. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×