Microsoft Surface Pro X este o variantă ARM a tabletei Pro 7, cu preț mai mare, ecran de 13 inch și LTE

800 ori
<b>Microsoft Surface Pro X este o variantă ARM a tabletei Pro 7, cu preț mai mare, ecran de 13 inch și LTE</b>Printre numeroasele produse dezvăluite ieri seară de către Microsoft s-a numărat și tableta Surface Pro X - dispozitiv care nu face parte din zona entry-level precum se credea inițial. Este chiar mai scumpă decât Surface Pro 7

Printre numeroasele produse dezvăluite ieri seară de către Microsoft s-a numărat și tableta Surface Pro X - dispozitiv care nu face parte din zona entry-level precum se credea inițial. Este chiar mai scumpă decât Surface Pro 7 și aduce un ecran mai mare, dar un procesor ARM de această dată, în locul unui cipset Intel Core 10th Gen. 

Microsoft Surface Pro X

Optează pentru o soluție custom numită Surface SQ1 dezvoltată de către Qualcomm și vine cu dotări interesante la pachet. Avem parte de un panou frontal cu muchii laterale mai înguste și primim ecran de 13 inch cu rezoluție de 2880 x 1920 pixeli, densitate de 267 PPI și un aspect 3:2 al imaginii.

Ni se oferă grafică Adreno 685 iGPU, 8 sau 16 GB RAM LPPDDRx și 128, 256 sau 512 GB de stocare SSD. Avem 2 porturi USB Type-C la pachet, un conector Surface Connect și slot pentru cartelă nano-SIM. Cum avem de-a face cu un device ARM, asta înseamnă că primim și suport 4G LTE direct din cuite, pe varianta de bază. 

Autonomia dezvăluită de către Microsoft este de până la 13 ore și o veste bună este că primim alimentare rapidă (de la 0 la 80% în sub 60 minute). Sunt oferite și accesorii opționale precum tastatură cover și stylus Surface Slim Pen. Surface Pro X are o greutate de 760 grame și măsoară doar 5.3 mm în grosime, mai subțire decât Galaxy Tab S6.

Prețul de pornire este de 999 dolari și vânzările încep peste o lună! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×