No. 1 prezintă o brăţară de fitness nouă: modelul F1 oferă 100 de zile de autonomie în standby şi e rezistent la apă

1.471 ori
<b>No. 1 prezintă o brăţară de fitness nouă: modelul F1 oferă 100 de zile de autonomie în standby şi e rezistent la apă</b>Chinezii de la No.1 prezintă astăz brățara fitness F1, un model ce impresionează printr-o autonomie de până la 100 zile în regim standby. Primim certificare pentru rezistență la apă și praf aici, iar printre alte elemente regăsite la pachet avem și

Chinezii de la No.1 au anunţat în această săptămână lansarea unei noi brăţări de fitness, cunoscută pur şi simplu că No. 1 F1. Noul venit include un ecran OLED de 0.91 inch şi o curea din silicon, fiind disponibil pe nuanţe că albastru, mov sau negru.

No.1 F1

Terminalul e certificat IP68 şi e rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri. De asemenea rezistă la praf şi vine cu încărcare magnetică şi o baterie de 230 mAh, care oferă 100 de zile de funcţionare în standby. Avem şi senzor de puls la bord, pedometru, putem primi notificări legate de apeluri şi mesaje de pe telefonul sincronizat cu brăţara, iar F1 monitorizează şi somnul.

No.1 F1

Are şi reminder pentru sedentarism şi cantareste doar 30 de grame. Suportă Bluteooth 4.0 şi are la baza platforma German Dialog DA14580. No. 1 F1 poate fi folosit şi pentru a controla camera unui smartphone pentru a face fotografii. Aparent avem şi un buton fizic în zona frontală, cu rolul de a activa diferite funcţii ale brăţării. Pretul nu e cunoscut încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×