Allview pregătește lansarea unui produs inedit în cadrul Microsoft Summit; iată despre ce este vorba

1.456 ori
<b>Allview pregătește lansarea unui produs inedit în cadrul Microsoft Summit; iată despre ce este vorba</b>Teaserele Allview continuă a-și face apariția în inbox-ul nostru, iar astăzi la scurt timp după ce aflam că firma brașoveană are în plan lansarea unei oglinzi smart, aflăm care este următorul produs inedit aflat pe lista de debut. Ei bine, Allview urmează

Allview are pe lista de lansări câteva produse foarte interesante pentru acest sfârșit de an, un dispozitiv inedit fiind acea oglindă smart pe care am văzut-o de curând prezentată în cadrul unui material teaser. Pe lângă aceasta, compania brașoveană are în plan lansarea unui birou interactiv ce înglobează tehnologii de top - produs ce urmează a fi lansat în cadrul târgului Microsoft Summit ce are loc pe 8 noiembrie în București. 

Allview Sensytouch

Biroul despre care vorbim aici a fost realizat în parteneriat cu firma SensyTouch, și după cum ne putem da seama privind asupra teaser-ului dezvăluit astăzi, vom avea de-a face cu un ecran tactil integrat aici, panou unde vor putea fi afișate cu ușurință prezentări sau grafice pentru a fi la îndemâna utilizatorului oricând.

Aflăm și faptul că acest produs este unul destinat mediului business, rolul său fiind acela de a aduce un plus la capitolul creativitate, schimbând felul în care are loc interacțiunea cu clienții. Nu ne rămâne decât să așteptăm evenimentul de pe data de 8 noiembrie când vom afla detaliile complete și prețul de comercializare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×