Noul smartwatch Huawei (Watch 3?) va sosi cu căști Bluetooth integrate

2.922 ori
<b>Noul smartwatch Huawei (Watch 3?) va sosi cu căști Bluetooth integrate</b>Huawei dezvăluie iarăși o serie de brevete legate de un ceas inteligent, un posibil Huawei Watch 3 de această data. Ar fi un smartwatch cu headset Bluetooth integrat și dacă va sună ciudat va invit să va edificați în imaginile de mai jos.

Huawei dezvăluie iarăși o serie de brevete legate de un ceas inteligent, un posibil Huawei Watch 3 de această data. Ar fi un smartwatch cu headset Bluetooth integrat și dacă va sună ciudat va invit să va edificați în imaginile de mai jos.

Huawei își lansa primul ceas inteligent în 2015, apoi în 2017 venea Huawei Watch 2, bine primit la rândul sau, mai ales că avea suport 4G. Era printre modelele inaugurale cu Android Wear 2.0 la acea vreme. Cât despre Huawei Watch 3, aflăm că va avea suport pentru integrarea căștilor Bluetooth în carcasă.

Noul smartwatch Huawei (Watch 3?) va sosi cu căști Bluetooth integrate

Practic le va "stoca" și ascunde în corpul propriu. Pe 28 iunie WIPO (World Intellectual Property Office) a aprobat un brevet de la Huawei Technologies, care are de-a face cu un terminal purtabil care integrează un headset Bluetooth. Acele căști pot ajuta utilizatorul să realizeze un apel telefonic mai ușor, spre exemplu.

Volumul unui apel poate fi controlat ușor și există și anulare activă a zgomotului de fond. Aceleași căști sunt rezistente la apa și praf. Utilizatorul nu are nevoie să ridice încheietura pentru a avea apeluri de calitate. Observăm în brevet că ambele părți laterale ale ceasului au fante speciale unde să fie depozitate căștile.

Huawei Watch 3

Declanșând un mecanism pe bază de arc se va bloca respectivul mecanism. Există și o propunere de a ține căștile într-un mic locaș pe cureaua ceasului. Acolo apare un mecanism cu două clickuri și un soi de șină magnetică glisantă. Sunt șanse să îl vedem pe Huawei Watch 3 debutând la IFA 2018 împreună cu terminalele Mate 20. Purtabilul va avea cel mai nou Android Wear

Huawei a mai brevetat pe parcursul anului diferite tehnologii de control prin gesturi pentru un ceas de gen. Gesturi în jurul cadranului, pe curea chiar și chiar cu o tastatură proiectată lângă cadran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×