OnePlus 6 "Roșu Ambra" devine oficial; Iată prețurile noii versiuni

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.399 ori
<b>OnePlus 6 "Roșu Ambra" devine oficial; Iată prețurile noii versiuni</b>Așa cum vă informam săptămâna trecută, OnePlus 6 a debutat astăzi într-o nouă variantă de culoare. E vorba despre "Roșu Ambra", iar deocamdată terminalul este disponibil în China. Avem detalii despre preț și versiuni mai jos. Aflăm și când vine în Europa.

Așa cum vă informam săptămâna trecută, OnePlus 6 a debutat astăzi într-o nouă variantă de culoare. E vorba despre "Roșu Ambra", iar deocamdată terminalul este disponibil în China. Avem detalii despre preț și versiuni mai jos. Aflăm și când vine în Europa.  

Vânzările terminalului încep pe 9 iulie, iar OnePlus 6 cel roșu își păstrează aceleași dotări ca modelul standard, prezentat cu 2 luni în urmă. Handsetul a debutat cu nuanțele de culoare negru Midnight și negru Mirror, primind apoi și versiunea Silk White, cea de un alb pur și imaculat.

Pentru modelul roșu se porneşte de la o versiune cu 6 GB RAM și 64 GB stocare și se ajunge la una cu 8 GB RAM și 256 GB stocare. Și nu, tot nu avem slot microSD.Telefonul pune la bătaie un procesor Snapdragon 845, ecran de 6.28 inch Full HD+ cu breton, baterie de 3300 mAh si camera duala de 16 MP + 20 MP.

Față de roșul modelelor HTC sau de iPhone RED, acesta este ceva mai deschis la culoare și un pic mai spre roz.

Puteți achiziționa telefonul direct de pe site-ul OnePlus. În Europa și America de Nord noul OnePlus cel roșu ajunge de pe 10 iulie. Iată prețurile practicate:

  • OnePlus 6 Amber Red 6 GB RAM + 64 GB stocare: 519 euro  
  • OnePlus 6 Amber Red 8 GB RAM + 128 GB stocare: 569 euro
  • OnePlus 6 Amber Red 8 GB RAM + 256 GB stocare: 619 euro

Aici se fac comenzile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×