Unul dintre iPhone-urile din 2018 va dispune de 4GB RAM; iPhone 11, primele benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  Apple  Benchmark 1.324 ori
<b>Unul dintre iPhone-urile din 2018 va dispune de 4GB RAM; iPhone 11, primele benchmark-uri</b>Cum deja suntem în luna iulie şi se apropie perioada obişnuită în care Apple îşi prezintă noile telefoane, devin din ce în ce mai dese leak-urile de date şi hardware legate de acestea. Azi avem o semi-scăpare prin intermediul benchmark-ului Geekbench, car

Cum deja suntem în luna iulie şi se apropie perioada obişnuită în care Apple îşi prezintă noile telefoane, devin din ce în ce mai dese leak-urile de date şi hardware legate de acestea. Azi avem o semi-scăpare prin intermediul benchmark-ului Geekbench, care ne prezintă un anume model iPhone11,2 ce ne dezvăluie un detaliu interesant.

Unul dintre iPhone-urile din 2018 va avea 4GB RAM; Apar primele benchmark-uri ale iPhone 11

Acest detaliu este că iPhone-ul generaţia 2018, sau cel puţin unul dintre modele, va dispune de 4GB RAM şi un procesor cu 6 Core-uri tactat la 2,49 GHz.

iPhone 11 (nume probabil), va fi lansat bineînţeles cu iOS 12, iar anunţul va fi făcut probabil în luna septembrie. De remarcat şi rezultatul obţinut în acest benchmark, care îl propulsează direct pe locul 1 în top-ul nostru "all time" al testelor de performanţă din Geekbench.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×