Operatorul japonez KDDI anunță lansarea unui smartwatch destinat celor mici, numit Mamorino Watch

Autor:  | Publicat în:  ZTE 509 ori
<b>Operatorul japonez KDDI anunță lansarea unui smartwatch destinat celor mici, numit Mamorino Watch</b>&Icirc;n ultimul timp am dat și peste unele lansări de smartwatch-uri ceva mai speciale, și anume device-uri purtabile destinate celor mici. Un nou produs de acest tip debutează &icirc;n oferta operatorului japonez KDDI de astăzi, model numit ZTE...

În ultimul timp am dat și peste unele lansări de smartwatch-uri ceva mai speciale, și anume device-uri purtabile destinate celor mici. Un nou produs de acest tip debutează în oferta operatorului japonez KDDI de astăzi, model numit ZTE Mamorino Watch ce sosește într-o gamă variată de culori.

Printre specificațiile sale avem un display QVGA de 1.4 inch (320 x 320 pixeli), tehnologia VoLTE, posibilitatea de expediere a mesajelor text, dar și certificare IPX5/IPX7 pentru rezistență la apă și praf. Totodată, ceasul oferă certificare MIL-STD-810G pentru rezistență în cazul căzăturilor accidentale.

Operatorul japonez KDDI anunță lansarea unui smartwatch destinat celor mici, numit Mamorino Watch

Aflăm că device-ul dispune de o baterie de 410 mAh, și faptul că va sosi în trei variante de culoare diferite: roz, albastru și verde. Operatorul KDDI va comercializa acest smartwatch la un preț de 10 dolari împreună cu un abonament de voce.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×