Operatorul japonez KDDI anunță lansarea unui smartwatch destinat celor mici, numit Mamorino Watch

603 ori
<b>Operatorul japonez KDDI anunță lansarea unui smartwatch destinat celor mici, numit Mamorino Watch</b>&Icirc;n ultimul timp am dat și peste unele lansări de smartwatch-uri ceva mai speciale, și anume device-uri purtabile destinate celor mici. Un nou produs de acest tip debutează &icirc;n oferta operatorului japonez KDDI de astăzi, model numit ZTE...

În ultimul timp am dat și peste unele lansări de smartwatch-uri ceva mai speciale, și anume device-uri purtabile destinate celor mici. Un nou produs de acest tip debutează în oferta operatorului japonez KDDI de astăzi, model numit ZTE Mamorino Watch ce sosește într-o gamă variată de culori.

Printre specificațiile sale avem un display QVGA de 1.4 inch (320 x 320 pixeli), tehnologia VoLTE, posibilitatea de expediere a mesajelor text, dar și certificare IPX5/IPX7 pentru rezistență la apă și praf. Totodată, ceasul oferă certificare MIL-STD-810G pentru rezistență în cazul căzăturilor accidentale.

Operatorul japonez KDDI anunță lansarea unui smartwatch destinat celor mici, numit Mamorino Watch

Aflăm că device-ul dispune de o baterie de 410 mAh, și faptul că va sosi în trei variante de culoare diferite: roz, albastru și verde. Operatorul KDDI va comercializa acest smartwatch la un preț de 10 dolari împreună cu un abonament de voce.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×