Xiaomi Mi 5 are panoul de sticlă din spate fotografiat, vine cu o textură interesantă

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 864 ori
<b>Xiaomi Mi 5 are panoul de sticlă din spate fotografiat, vine cu o textură interesantă</b>Pe 24 februarie vom asista la debutul lui Xiaomi Mi 5, modelul flagship al companiei chineze, care se lasă aşteptat de ceva vreme. El ar trebui să aducă dotări de top şi un design modern, pe bază de ecran 2.5D &icirc;n zona frontală şi panou din...

Pe 24 februarie vom asista la debutul lui Xiaomi Mi 5, modelul flagship al companiei chineze, care se lasă aşteptat de ceva vreme. El ar trebui să aducă dotări de top şi un design modern, pe bază de ecran 2.5D în zona frontală şi panou din sticlă în spate. Acesta din urmă a primit câteva fotografii hands on azi.

Vedem că acel panou nu aduce cu unul tipic din sticlă, deoarece nu pare a reflecta lumina în modul obişnuit. În schimb are o textură interesantă ce aduce cu cea a unui parchet sau a gresiei. Remarcăm şi decupajul pentru camera şi blitz, cu acel blitz plasat în zona opusă faţă de ultimele scăpări. Zvonurile afirmă că am putea vedea atât modele Mi 5 cu sticlă în faţă şi spate, dar şi variante cu sasiu complet metalic.

Flagshipul va rula Android 6.0 Marshmallow şi va avea o baterie destul de generoasă, de 3600 mAh, care se aliniază totuşi cu diagonala mare, de 5.7 inch. Asta explică şi de ce orificiul camerei din spate pare mai mic decât de obicei, pentru că handsetul e destul de lung de altfel. Încă 20 de zile şi îl vedem debutând!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×