Avem iWatch pe 9 septembrie! Apple ar urma să prezinte un device purtabil peste 2 săptămâni

903 ori
<b>Avem iWatch pe 9 septembrie! Apple ar urma să prezinte un device purtabil peste 2 săptămâni</b>Părerea generală a celor din domeniul IT/tech/telecom e că Apple va lansa noile modele iPhone pe 9 septembrie, pentru că apoi să mai organizeze un eveniment în octombrie, unul destinat noilor iPad-uri, dar și unui iWatch. Ei bine, sursele celor de...

Părerea generală a celor din domeniul IT/tech/telecom e că Apple va lansa noile modele iPhone pe 9 septembrie, pentru că apoi să mai organizeze un eveniment în octombrie, unul destinat noilor iPad-uri, dar și unui iWatch. Ei bine, sursele celor de la Recode ar fi aflat că de fapt ceasul celor de la Apple sau un terminal purtabil echivalent va sosi pe 9 septembrie.

Singurul motiv pentru că aceste informații să pară cât de cât reale e reputația site-ului Recode. Dacă lansarea lui iWatch va avea loc pe 9 septembrie, atunci cum de nu am văzut nici un leak solid până acum? și asta mai ales având în vedere avalanșa de scăpări pe care iPhone 6 le-a înregistrat în ultimele luni. E totuși posibil ca Apple să lanseze în prima fază o brățară de fitness, un accesoriu mic și fără ecran și abia în octombrie sau în 2015 să ne aducă un iWatch.

Cu ceva vreme în urma citeam că problemele cele mai mari pe care le are iWatch sunt cu sticla curbată a ecranului său. în plus și corpul din metal ar fi fost greu de prelucrat. E foarte greu să te bați cu Moto 360, care e deja foarte arătos și deja și LG și ASUS ne promit super smartwatchuri pentru IFA 2014. Credeți că pe 9 septembrie vom vedea cum arată Apple iWatch sau mai avem de așteptat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×