Samsung Gear Fit 2 va fi disponibil în trei variante de culoare; iată-l în noi imagini de presă

1.079 ori
<b>Samsung Gear Fit 2 va fi disponibil în trei variante de culoare; iată-l în noi imagini de presă</b>Noi imagini 3D cu tracker-ul fitness Samsung Gear Fit 2 sosesc și astăzi pe web, materiale ce ne dezvăluie existența a 3 variante de culoare, după cum urmează: negru, roz, respectiv albastru. Terminalul de față ne va aduce un display AMOLED de 1.84 inch

Imaginile cu Samsung Gear Fit 2 sosesc în continuare pe web, asta după ce chiar ziua trecută vedeam dispozitivul alături de setul de căști Bluetooth GearX. Materialul de astăzi ne confirmă existența a trei versiuni de culoare pentru noul produs, printre acestea numărându-se următoarele nuanțe: negru, roz, respectiv albastru.

Ca dotări, acest tracker fitness ne oferă un display AMOLED de 1.84 inch, 4 GB spațiu intern de stocare, dar și un modul GPS. Există și posibilitatea ca Samsung să aducă certificare IP68 pentru acest terminal, standard ce asigură funcționarea produsului chiar și în apa de până la 1.5 metri, timp de 30 minute.

Ne așteptăm desigur și la prezența unui senzor cardiac la bord, dar și a senzorilor meniți să monitorizeze pașii parcurși, timpul de activitate, sau caloriile consumate. Acest device purtabil nu este singurul pregătit de către Samsung în acest moment, pe listă fiind adăugate și noile tablete din seria Galaxy Tab S3 și smartphone-ul Galaxy C5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×