Samsung Galaxy S IV primește un nou nume de cod și o nouă imagine de presă

1.615 ori
<b>Samsung Galaxy S IV primește un nou nume de cod și o nouă imagine de presă</b>Italienii de la TuttoAndroid au pus mâna pe o imagine care se vrea a fi o fotografie oficială de presă cu Samsung Galaxy S IV și aceeași sursă are și câteva detalii despre terminal. Printre altele, se pare că acest model are numele de cod Altius...

Italienii de la TuttoAndroid au pus mâna pe o imagine care se vrea a fi o fotografie oficială de presă cu Samsung Galaxy S IV și aceeași sursă are și câteva detalii despre terminal. Printre altele, se pare că acest model are numele de cod Altius și că va sosi în magazine la mijlocul lunii aprilie, deci mai devreme decât a sosit Galaxy S III anul trecut.

Evident, privim cu precauție astfel de informații și zvonuri și mai ales faptul că imaginea de aici ar fi fost disponibilă pe Picasa încă de pe 27 decembrie 2012. Ce e bizar e procentajul afișat în dreptul bateriei, ceva ce Samsung nu arăta niciodată în randarile sale. De asemenea interfața e prea similară cu Nature UX de pe S III și sunt sigur că Samsung ar face câteva modificări înainte de o mare lansare. Vă reamintesc că alte zvonuri recente afirma că îl vom vedea pe S IV anunțat în lună martie, pe 22 martie de fapt, dar nu avem încă o confirmare oficială.

Ce se mai știe despre noul flagship? Ei bine, că va avea o baterie 2600 mAh, va fi disponibil pe negru și alb, va avea un ecran Full HD de 5 inch și procesor 8 core Exynos 5 Octa, plus 2 GB RAM și camera de 13 megapixeli. Trebuie să recunosc că designul de aici nu arată chiar rău și e mai puțin rotunjit decât Galaxy S III, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×