Smartwatch-ul Garmin Fenix 3 primește acum și o variantă de culoare rose gold; costă 1280 dolari în India

Autor:  | Publicat în:  Garmin 1.064 ori
<b>Smartwatch-ul Garmin Fenix 3 primește acum și o variantă de culoare rose gold; costă 1280 dolari în India</b>&Icirc;n urmă cu aproximativ un an cei de la Garmin veneau pe piață și cu smartwatch-ul Fenix 3 Sapphire, un gadget interesant ce punea accentul și pe capitolul design. Pentru a fi &icirc;n pas cu moda actuală, oficialii companiei au decis să...

În urmă cu aproximativ un an cei de la Garmin veneau pe piață și cu smartwatch-ul Fenix 3 Sapphire, un gadget interesant ce punea accentul și pe capitolul design. Pentru a fi în pas cu moda actuală, oficialii companiei au decis să aducă acum la vânzare și o variantă de culoare rose gold.

Cum era de așteptat, ediția în cauză face referire doar la schimbarea culorii de pe cadranul din metal, aceasta fiind acum potrivită și pentru publicul feminin deopotrivă. Avem protecție din safir pentru acest ceas, dar și un display Chroma de 1.2 inch (218 x 218 pixeli) ce promite o vizibilitate foarte bună chiar și în plina bătaie a razelor de soare.

Ceasul vine cu un senzor altimetru, barometru, cu funcția de auto-calibrare, cât și cu un compas pe 3 axe. Garmin Fenix 3 Sapphire oferă și funcții de monitorizare a activităților sportive, posibilitatea de sincronizare cu smartphone-ul prin care se primesc și notificări direct pe ceas, și suport GPS.

De asemenea, potrivit celor de la Garmin, acest smartwatch oferă o autonomie de până la 50 ore în modul UltraTrac, sau 6 săptămâni folosit doar în modul ceas. Acest model este rezistent la apă (de până la 100 metri adâncime), și are un preț exorbitant de 1280 dolari pentru piața din India. În SUA, ceasul este vândut pentru 599.99 dolari în schimb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×