Smartwatch-ul celor de la Meizu apare într-o nouă fotografie; lansarea este amânată se pare

Autor:  | Publicat în:  Smartwatch  Meizu 848 ori
<b>Smartwatch-ul celor de la Meizu apare într-o nouă fotografie; lansarea este amânată se pare</b>Cu toate că detalii anterioare sosite pe web ne indicau faptul că Meizu are în program un eveniment de presă pentru data de 10 august, se pare că acesta a fost anulat. În cadrul conferinței era așteptat un prim smartwatch al companiei, unul ce ar fi

La sfârșitul lunii iulie cei de la Meizu trimiteau o invitație de presă pentru un eveniment care aparent urma să aibă loc pe data de 10 august, și care urma să ne aducă un smartwatch destul de interesant. Cum această dată a trecut și nici o veste despre produsul companiei chineze, nu putem decât să bănuim că lansarea a fost amânată pentru câteva zile, sau în cel mai rău caz pentru luna următoare.

Meizu Watch

Această decizie nu impiedică totuși apariția de noi imagini cu ceasul pregătit de Meizu, un terminal care la prima vedere pare a adopta o formă standard similară cu cea a unui ceas obișnuit. Vedem astăzi cum arată ceasul privit din spate, locație unde avem un panou din metal pe care stă înscris logo-ul companiei. 

Tot aici se remarcă și câteva butoane de control, dar și cureaua din piele alături de care va sosi smartwatch-ul. Singura dotare pe care o știm până în acest moment este procesorul Rockchip RK6321 ce se va afla la bord, fiind vorba despre un chip dual-core. Rămâne de văzut dacă producătorul chinez are de gând să mai lanseze acest smartwatch în perioada următoare, sau dacă avem parte de o amânare serioasă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×