Smartwatch-ul Dial prezentat de Will.i.am ajunge acum la precomandă pentru suma de 399 dolari

948 ori
<b>Smartwatch-ul Dial prezentat de Will.i.am ajunge acum la precomandă pentru suma de 399 dolari</b>Ceasul Dial prezentat de către muzicianul Will.i.am în luna februarie, este acum disponibil la precomandă pentru suma de aproximativ 399 dolari. Acest produs vine cu un asistent vocal numit AneedA, modalitate prin care putem interacționa cu acesta

La sfârșitul lunii februarie aflam detalii despre lansarea unui nou smartwatch pe piață, mai precis a unui dispozitiv gândit de către muzicianul Will.i.am. Produsul numit Dial ajunge de acum la precomandă pentru suma de 399 dolari, având inclus la pachet și un asistent vocal interesant denumit AneedA.

Datorită slotului SIM cu suport 4G, smartwatch-ul Dial oferă utilizatorului posibilitatea de trimitere a mesajelor text și email, dar și funcția de apelare. Avem parte de senzori pentru măsurarea activității sportive, și de serviciul de streaming audio 7Digital ce ne pune la dispoziție o colecție de 20 milioane melodii complet gratuit.

Printre alte dotări regăsite la bordul ceasului avem un display de 1.63 inch, și o cameră foto de 2 megapixeli. Pentru cei din UK există și posibilitatea de achiziție a ceasului pe baza unui abonament de voce și date, clienții fiind nevoiți să plătească 49 lire inițial, iar mai apoi o taxă lunară de 25 lire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×