Smartwatch-ul ZTE Quartz primește certificarea FCC; se apropie de lansarea oficială

660 ori
<b>Smartwatch-ul ZTE Quartz primește certificarea FCC; se apropie de lansarea oficială</b>Chinezii de la ZTE lucrează și la un smartwatch numit Quartz, produs care de curând a primit certificarea FCC. Acest lucru ne confirmă faptul că ceasul ar putea fi prezentat oficial în scurt timp și totodată că îl vom regăsi la vânzare pe piața din SUA

Din partea chinezilor de la ZTE așteptăm în perioada următoare și debutul unui smartwatch numit Quartz, model ce va rula sistemul de operare Android Wear 2.0. Existau ceva zvonuri cu privire la o eventuală prezentare în cadrul târgului MWC 2017, dar după cum ați remarcat și voi, acest lucru nu s-a înfăptuit.

ZTE Quartz

Astăzi descoperim că ceasul tocmai ce a fost certificat de către FCC și de Bluetooth SIG, semn că lansarea sa se apropie cu pași repezi. De asemenea, aceste certificări confirmă faptul că produsul va fi comercializat și pe piața din SUA. Remarcăm că smartwatch-ul poartă numele de cod ZW10 și faptul că avem parte de conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și 2G/3G.

ZTE Quartz

Ce mai știm despre ZTE Quartz este faptul că acesta va adopta un display circular, detaliu dezvăluit chiar de această imagine inclusă în documentele de certificare FCC. Am putea primi și certificare pentru rezistență la apă și praf, un senzor de puls și poate o baterie de 400-450 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×