Samsung Galaxy Tab S3 primeşte certificarea WiFi, se apropie de lansare

1.523 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S3 primeşte certificarea WiFi, se apropie de lansare</b>Iată că acum tableta Samsung Galaxy Tab S3, un terminal pe care îl așteptam lansat încă din vara anului trecut, primește certificarea din partea agenției Wi-Fi Alliance. Singurele detalii pe care această listare ni le prezintă constă în faptul că

Samsung Galaxy Tab S3 e subiect de zvonuri de atât de mult timp, încât ai crede că s-a lansat deja. Cele mai mari şanse de debut la avea la IFA 2016, dar cumva nu s-a materializat acolo. Acum aşteptăm o lansare la MWC 2017 şi între timp vedem că terminalul a primit certificarea de la WiFi Alliance.

Galaxy Tab S3

Produsul apare sub numele de cod "SM-T825", care a mai scăpat pe web asociat unei versiuni 4G a tabletei. E vorba despre varianta de 9.7 inch a acestui nou venit şi probabil că vom vedea şi un model de 8 inch la debut. Dacă ne luăm după ce au oferit predecesorii, atunci vom vedea o cameră bună la bord, poate de 13 MP de această dată, un ecran cu rezoluţie "Retina" sau poate chiar QHD+ pentru că se poartă din ce am vazut la CES, 4 sau 6 GB RAM şi procesor Exynos de nouă generaţie.

Difuzoare quad în stil iPad Pro au toate şansele să fie aici, iar ca obicei pentru un Galaxy Tab S, talia ar trebui să fie ultrasubțire, eventual sub 6 sau 7 mm. Toate acestea sunt speculaţii şi a trecut ceva vreme de când am auzit de Tab S3. Având în vedere starea actuală a pieţei tabletelor, înţelegem de ce nu se grăbeşte Sammy cu lansarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×