Samsung Galaxy Note 8 primeşte certificarea FCC, încă un semn că se apropie de lansare

1.537 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte certificarea FCC, încă un semn că se apropie de lansare</b>Încă un detaliu ce confirmă faptul că lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 se apropie este acela al certificării pe care FCC a acordat-o de curând acestui terminal. Teoretic așteptăm ca telefonul să devină oficial pe data de 23 august în cadrul unui

Samsung Galaxy Note 8 îşi continuă seria de procedee clasice, care preced un debut, de această dată primind certificarea FCC. Prin intermediul său, telefonul primeşte permisiunea de comercializare în SUA, după o serie de teste complexe. Aici smartphone-ul apare sub numele de cod SM-N950U, SM-N950U1, SM-N950W, respectiv SM-G950XU.

Vă reamintesc că noul phablet este aşteptat să debuteze la New York pe 23 august, în cadrul unui eveniment care ne va alunga probabil amintirea lui Note 7 şi a necazurilor sale cu supraîncălzirea. Un aspect pe care l-am remarcat tot mai des la sursele noastre de informaţii e faptul că numele terminalului este scris "Note8", adică legat şi nu despărţit.

Probabil va provoca la fel de multă confuzie ca şi telefoanele Xiaomi Mi5/Mi 5 şi Mi 6/Mi6, pe care nici acum nu ştie toată lumea 100% cum să le scrie. Între timp am aflat că startul precomenzilor pentru acest smartphone s-ar putea da pe 25 august, judecând după un document oficial care tocmai a scăpat. Phabletul ar trebui să vină cu cameră duală, stylus de nouă generaţie, 6 GB RAM şi 256 GB stocare în varianta cea mai high end.

Diagonala va fi de 6.3 inch, iar procesorul este un Exynos 8895 sau Snapdragon 835, se pare. Produsul va ajunge cel mai probabil în magazine prin septembrie, deci pe undeva pe la începutul şcolii veţi putea cumpăra unul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×