watchOS 5.1 a brickuit destule unități Apple Watch încât să fie retras de firma americană

1.063 ori
<b>watchOS 5.1 a brickuit destule unități Apple Watch încât să fie retras de firma americană</b>Cel mai proaspăt release watchOS și anume versiunea 5.1 se dovește a fi unul problematic pentru utilizatori, sau mai bine zis pentru ceasurile ce au fost brickuite pe această cale. Descoperim că firma din Cupertino a decis să pună update-ul

Apple a lansat în ultimele 24 de ore actualizarea software la watchOS 5.1 pe ceasurile sale compatibile, dar a început deja să oprească distribuția, după ce tot mai mulți posesori de ceas s-au plâns că device-urile sufereau de bricking după instalare.

Uriașa problemă e că nu poți rezolvă un bricking ca la un telefon, prin conectarea la PC și accesarea să astfel pentru troubleshooting. Ești forțat practic să contactezi Apple Support. O veste bună, dacă o putem numi așa e faptul că doar modelele Apple Watch Series 4 sunt afectate de glitch.

WatchOS 5.1 a sosit împreună cu iOS 12.1 în ultima zi și vine cu suport pentru noi emoji-uri, convorbiri audio FaceTime în grup și un nou watch face full screen mai colorat. Cine a descărcat pachetul de instalare software pentru ceas ar trebui să îl lase în pace până apare un fix.

Între timp trebuie menționat că Apple Watch Series 4 pare de negăsit în magazinele din România. E mare păcat pentru că am fi dorit să testăm senzorul sau special EKG, funcția care detectează momentul în care cazi și să vedem noul ecran cel mare la treabă.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×