Samsung lucrează la un smartwatch hibrid, cu ecran tactil și indicatoare analogice

766 ori
<b>Samsung lucrează la un smartwatch hibrid, cu ecran tactil și indicatoare analogice</b>Urmând exemplul celor de la LG iată că și Samsung are în plan lansarea unui smartwatch hibrid care combină ecranul tactil cu indicatoarele analogice. Un asemenea ceas iese la iveală astăzi pe seama unui brevet proaspăt descoperit

După un val de scăpări și brevete legate de Samsung Galaxy S10, azi avem informații și despre un nou ceas inteligent Samsung. E vorba despre un smartwatch hibrid, care vine cu ecran tactil, dar și minutar și indicator de oră.

Brevet SAMSUNG

Pe 30 octombrie Biroul SUA de Trademark-uri și Brevete a publicat un brevet pentru un terminal purtabil Samsung Electronics, documentele menționând un ceas inteligent cu părți mecanice. Este bazat pe tehnologii concepute încă din 2015. În schițe sunt descrise diferite componente, dar și procesul de producție din spatele acestui ceas. Este afișat un corp circular și un ecran tactil transparent plasat deasupra indicatoarelor analogice. Avem și un buton crown în partea dreaptă.

Brevet SAMSUNG

Apare și un aspect interesant în documente, legat de mișcarea indicatoarelor ceasului prin realizarea unui gest prelungit de atingere a ecranului. Veți putea schimba astfel ora și minutul. Folosind butonul crown veți putea activa alarma și anula gestul de setare a orei. Este menționată și o posibilă integrare a unei camere digitale, amintindu-ne de primele generații de Galaxy Gear, care veniseră cu cameră la un moment dat.

Era de așteptat că Samsung să reacționeze la lansarea ceasului LG Watch W7, primul său hibrid, care a debutat la început de lună. Brevetul pare să indice un rival, așteptat la MWC 2019 sau CES.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×