OnePlus 6T primeşte o actualizare cu îmbunătăţiri de cameră şi acustică, OxygenOS 9.0.7

1.272 ori
<b>OnePlus 6T primeşte o actualizare cu îmbunătăţiri de cameră şi acustică, OxygenOS 9.0.7</b>La început de lună decembrie iată că smartphone-ul OnePlus 6T bifează o actualizare importantă, update cunoscut drept OxygenOS 9.0.7. Pe lista de noutăți avem parte de îmbunătățiri la capitolul acustică și cameră foto, acolo unde

OnePlus 6T a primit recent un unboxing de la Mobilissimo.ro şi am început deja să îi facem testele. Între timp aflăm că a primit o actualizare software destul de importantă, care îl aduce la OxygenOS 9.0.7 şi îi aduce îmbunătăţiri la nivel de cameră şi acustică. Avem detalii mai jos.

OnePlus 6T Update

Audio Tuner, egalizatorul din Oxygen OS nu funcţiona cu căştile Bluetooth pana acum. Asta însemna că era util doar când conectai o pereche de căşti via USB Type-C sau via dongle USB Type-C to 3.5 mm. Cel mai nou update rezolvă problema aceasta şi aduce şi îmbunătăţiri la nivel de filmare slow motion, dar şi la viaţa bateriei. Pentru a face lucrurile mai simple avem un changelog mai jos.

Iată noutăţile acestui release software:

Sistem:

  • stabilitate Bluetooth mai bună pentru conectivitate îmbunătăţită
  • stabilitate mai bună pentru conexiunile WiFi
  • optimizarea consumului de energie în standby
  • se rezolvă problemele cu ecranul legate de wallpaper-ul din lockscreen
  • bug fix-uri

Cameră:

  • performanţă îmbunătăţită la filmarea slow motion

Audio:

  • tuner audio pentru căştile Bluetooth

Acest update software va sosi în etape, fiind primit de către un număr limitat de utilizatori în ultimele 24 de ore, apoi de mai multă lume pe parcursul săptămânii acesteia. Compania vrea să afle de la comunitate dacă e vreo problemă cu sfotul sau nu. Între timp continuăm cu recenzia lui OnePlus 6T şi testele aferente. Vă reamintim că puteți achiziționa telefonul prin link-ul nostru de referire și astfel primi un voucher de 20 euro ce poate fi utilizat pentru a cumpăra accesorii. 

Mulțumim lui Nicolae Mingă pentru capturile de ecran!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×