Xiaomi Amazfit Health Band este un o nouă brățară de fitness echipată cu senzor EKG

2.080 ori
<b>Xiaomi Amazfit Health Band este un o nouă brățară de fitness echipată cu senzor EKG</b>Un lucru pe care îl știți cu siguranță este acela că Xiaomi produce fel și fel de dispozitive electronice, de la nelipsitele smartphone-uri și tablete și până la roboți smart, sau brățări fitness. O filială de-a lor numit Huami a anunțat astăzi lansarea

Cei de la Xiaomi au anunțat astăzi lansarea unei noi brățări smart prin intermediul filialei sale Huami, produs numit Amazfit Health Band și prezentat mai detaliat în rândurile următoare. Acest purtabil face parte din categoria de produse premium și aflați că pe piața din China el va fi disponibil la un preț de 100 dolari, sumă care în mod normal ne aduce un smartphone de buget marca Xiaomi.

Printre dotările oferite de Amazfit Health Band avem display-ul OLED de 0.42 inch și bateria de 95 mAh ce promite până la 7 zile de autonomie cu o singură încărcare ce durează 2.5 ore. Corpul acestui purtabil cu greutate de doar 10 grame este unul din aluminiu și ni se dezvăluie faptul că cureaua din pachet adoptă o textură 'prietenoasă' cu piele utilizatorilor. 

Beneficiem și de certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, de tehnologia Bluetooth 4.0 LE pentru conectarea la smartphone și afișarea notificărilor astfel, dar și de un chip EKG care poate crea o electrocardiogramă oriunde și oricând. Ceasul poate detecta și variața ritmului cardiac, notificând utilizatorul în timp real.

Xiaomi Amazfit Health Band va fi disponibil pe negru, albastru și rose gold. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×