Android 7.1.1 Nougat sosește de astăzi pe smartphone-urile Sony Xperia XZ și Xperia X Performance

1.823 ori
<b>Android 7.1.1 Nougat sosește de astăzi pe smartphone-urile Sony Xperia XZ și Xperia X Performance</b>În vreme ce unele smartphone-uri încă mai așteaptă actualizarea la Android 7.0 Nougat, iată că modelele Xperia XZ și Xperia X Performance deja fac trecerea la versiunea 7.1.1. Noul update este distribuit de astăzi via OTA și ca noutăți principale avem

Dacă unele smartphone-uri încă mai așteaptă actualizarea la Android 7.0 Nougat, iată că alte handset-uri precum Xperia XZ și Xperia X Performance fac trecerea la versiunea 7.1.1 a sistemului de operare dezvoltat de către Google. Update-ul nu este unul major, dar aflăm că printre noutăți avem și patch-ul de securitate Android ce datează din 1 aprilie 2017.

Sony Xperia XZ

De asemenea, aflăm că acest release poartă numărul de build 41.2.A.199 și că a mai fost adăugată și funcția de a putea trimite GIF-uri direct din tastatura stock în cazul unor anumite aplicații ca Google Allo, Messenger sau Hangouts. Actualizarea sosește bineînțeles via OTA și este recomandat ca descărcarea pachetului software să fie realizată printr-o conexiune Wi-Fi.

Aici la Mobilissimo am testat ambele telefoane menționate mai sus și dacă sunteți curioși să aflați cum s-au comportat aceste handset-uri, aveți aici cele două recenzii: Xperia XZ, Xperia X Performance!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×