Google anunţă nominalizaţii pentru Google Play Awards 2017, câştigătorii devin oficiali la Google I/O 2017; Pe listă se află Transformers şi Memrise

1.347 ori
<b>Google anunţă nominalizaţii pentru Google Play Awards 2017, câştigătorii devin oficiali la Google I/O 2017; Pe listă se află Transformers şi Memrise</b>Astăzi, Google a anunțat nominalizările pentru premiile Google Play Awards 2017 - competiție ce are scopul de a desemna cele mai bune titluri din magazinul de aplicații Google Play din anul 2017. Pe lista de nominalizați se află și Transformers, dar și

Ca în fiecare an Google pregăteşte premiile Google Play, care desemnează cel mai bun joc, cea mai bună aplicaţie, dar sunt şi distincţii pentru titluri indie, startup-uri sau softuri Android Wear. Categoriile sunt mult mai ample şi le aflaţi mai jos. Deocamdată avem doar nominalizaţii, iar marii câştigători îi vom afla cu ocazia lui Google I/O 2017.

Google Play Awards 2017

Există 12 categorii alese în acest moment, printre care şi Standout Indie şi "cea mai bună experienţă AR". 60 de aplicaţii sunt pe lista scurtă şi mă surprinde să văd şi noul joc Transformers Forged to Fight, care s-a lansat cu doar 2 săptămâni în urmă. E de altfel un fighter excelent şi merită includerea aici. Cei care câştigă în aceste categorii vor avea parte de trofee, evident, dar şi o amplasare prioritară în Play Store.

Google Play Awards 2017

Dacă ne luăm după teaserul video de la Google, în acest an trofeul are un design puţin schimbat. Marele anunţ vine pe 18 mai. La categoria jocuri indie regăsim titlul "Reigns", dar şi pe "Mars: Mars", ambele foarte apreciate de gameri pentru minimalismul lor.

Google Play Awards 2017

La experienţe VR intră "Gunjack 2" şi "Mekorama VR" şi aplicaţiile pentru copii includ creaţii Cartoon Network sau un joc Hot Wheels. Cele mai bune jocuri multiplayer ar fi "FIFA Mobile", "Hearthstone" sau "Modern Strike Online", plus alte câteva. Spre ruşinea mea nu ştiu aplicaţiile nominalizate la "Best App": "Citymapper", "Fabulous", "Memrise", "Money Lover" sau "Quik".

De "Memrise" parcă am auzit totuşi pentru faptul că îţi permite să înveţi foarte rapid limbile străine. Vom vedea cine câştigă luna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×