Xiaomi Mi Band 3 se va lansa alături de Mi 8 pe data de 31 mai; Iată cât ar putea costa

1.623 ori
<b>Xiaomi Mi Band 3 se va lansa alături de Mi 8 pe data de 31 mai; Iată cât ar putea costa</b>Astăzi se confirmă ceea ce știam deja anterior sub forma unui zvon și anume faptul că în cadrul evenimentului programat de către Xiaomi pentru data de 31 mai vom vedea și lansarea brățării de fitness numită Xiaomi Mi Band 3, un purtabil

Ceea ce sosea anterior sub forma unui zvon se confirmă astăzi și anume faptul că evenimentul marca Xiaomi de pe data de 31 mai ne va aduce și lansarea brățării de fitness numită Mi Band 3. Confirmarea vine prin intermediul unui material teaser pe care îl vedeți mai jos și care prezintă un 3 sub formă de reflexie a lunii și precizarea că tot pe data de 31 mai va debuta și mult-așteptatul flagship Xiaomi Mi 8.

Xiaomi Mi Band 3

Revenind totuși la brățara de fitness, aceasta este așteptată să ofere doar câteva update-uri minore cu scopul de a îmbunătăți capabilitățile de monitorizare a activității fizice. Vom avea în continuare un design similar cu cel purtat de Mi Band 2, iar senzorul de puls va fi la posturi.

Nu va lipsi nici pedometrul ce are rolul de monitorizare a distanței parcurse, a numărului de pași și al caloriilor arse. De asemenea, va exista aici o funcție de notificare în caz de sedentarism, cât și un sistem de monitorizare pentru calitatea somnului. Potrivit zvonurilor apărute în online, noul smartband va avea un preț de numai 26 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×