Xiaomi Mi 7 şi Mi Band 3 ar urma să debuteze pe finalul lunii; Iată detalii

1.517 ori
<b>Xiaomi Mi 7 şi Mi Band 3 ar urma să debuteze pe finalul lunii; Iată detalii</b>Potrivit unor noi zvonuri sosite din China s-ar părea că Xiaomi are în plan lansarea flagship-ului Mi 7 pe finalul acestei luni, atunci când va sosi și brățara purtabilă Xiaomi Mi Band 3. Zvonul nu este 100% credibil, asta după ce anterior se afirma

Xiaomi Mi 7 este unul dintre flagshipurile cele mai puţin scăpate în 2018. A scăpat pe web de 10 ori mai puţin decât OnePlus 6 şi nu am avut nici măcar un teaser mai clar pentru el. Până azi nici nu ştiam exact când se lansează, desi se discuta despre un debut la toamnă, dar acum avem altă teorie.

La final de aprilie apărea pe web un poster care indica posibilitatea lansării lui Mi 7 pe 23 mai. Era doar un fals, aşa că acea teorie a picat. Au apărut şi speculaţii din China că handsetul va sosi în mai sau iunie. Acum alte surse vorbesc despre o lansare la comun a brăţării de fitness Mi Band 3 cu acest flagship, ambele la finalul acestei luni.

Contul de Weibo @IceUniverse este sursa informaţiei. Un alt utilizator de Weibo, @Kumamoto Technology afirmă că evenimentul de lansare al lui Mi 7 va fi organizat în Shenzhen. Telefonul este aşteptat cu decupaj în ecran, procesor Snapdragon 845, cameră duală orientată vertical şi cameră frontală + senzori cu recunoaştere facială 3D. Se discută şi despre integrarea în ecran a scannerului de amprente şi suportul pentru încărcare wireless.

Handset-ul are un ecran OLED de 5.65 inch, cu rezoluţie Full HD+ probabil şi există şi ideea că vom vedea o versiune Mi 7 Plus cu panou OLED de 6 inci. Mi Band 3 ar fi o brăţară de fitness cu preţ redus şi cu ecran touch curbat. Va suporta control prin gesturi şi va fi certificată IP67.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×