Xiaomi Mi Band 3 este cea mai nouă brățară fitness de pe piață; Are certificare 5ATM

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 3.123 ori
<b>Xiaomi Mi Band 3 este cea mai nouă brățară fitness de pe piață; Are certificare 5ATM</b>Evenimentul marca Xiaomi de acum câteva zile ne-a adus și lansarea brățării de fitness Xiaomi Mi Band 3, un purtabil care păstrează prețul atractiv oferind și ceva extra la pachet. De această dată avem parte de certificare 5ATM pentru rezistență

În cadrul evenimentului Xiaomi ce a avut loc cu doar câteva zile în urmă am avut parte și de extra lansări pe lângă smartphone-urile Mi 8 și Mi 8 SE, fiind vorba despre brățara fitness numită Mi Band 3. Astăzi discutăm despre acest purtabil interesant care păstrează un preț la fel de accesibil ca al predecesorului, oferind și câteva funcții, respectiv dotări în plus după cum veți afla pe seama rândurilor următoare.

Xiaomi Mi Band 3

Design-ul nu suferă prea multe schimbări, dar avem parte de o creștere la nivel de diagonală astfel că ni se oferă în cazul de față un ecran OLED de 0.78 inch vs. 0.42 inch Mi Band 2. Datorită acestei creșteri în diagonală brățara va putea afișa mai multe caractere din cadrul update-urilor WhatsApp, Facebook, sau SMS, dar și extra detalii legate de vreme, ID-ul apelantului și multe altele.

Primim și certificare 5ATM pentru rezistență la apă până la o adâncime de 50 metri, fiind astfel o brățară ideală și pentru sesiunile de înot. Mi Band 3 dispune de un sistem de tracking îmbunătățit, oferind date în timp reale cu privire la jogging, ciclism, mers, dar și alte activități sportive. Există și un buton frontal, o baterie de 110 mAh ce promite până la 20 zile autonomie în standby și conectivitate Bluetooth 4.2.

Nu lipsește nici senzorul de puls și nici funcția de reminder pentru sedentarism. Mi Band 3 vine pe negru, albastru și portocaliu la un preț de doar 26 dolari în China. Vânzările încep din 5 iunie!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×