90% din produsele aflate la promoție la eMAG vor avea de Black Friday cel mai mic preț din an, promite directorul eMAG, Iulian Stanciu

8.146 ori
<b>90% din produsele aflate la promoție la eMAG vor avea de Black Friday cel mai mic preț din an, promite directorul eMAG, Iulian Stanciu</b>Dacă erați curioși să aflați ce reduceri ne va oferi eMAG în această promoție de Black Friday, astăzi avem detalii fix despre acest lucru. Invitat să ia parte la un interviu live organizat de către publicația Libertatea l-am avut pe Iulian Stanciu

Deși luna noiembrie nici nu a început bine, cele două cuvinte aflate pe buzele tuturor în această perioadă sunt "Black Friday". Deja unii retaileri au dat startul unor asemenea promoții după cum v-am anunțat într-un articol dedicat unde listăm toți comercianții ce iau parte la evenimentul de shopping, dar și în cadrul sesiunii de live blogging cu ocazia acestor promoții pe care v-o oferim pe Mobilissimo chiar aici.

Iulian Stanciu, director eMAG

Cu toate că o parte dintre retailerii de la noi au dat startul campaniilor de Black Friday, mulți dintre voi așteaptă reducerile eMAG programate pentru data de 16 noiembrie și afișate pentru doar 24 ore. Astăzi prin intermediul unui interviu live luat de Libertatea lui Iulian Stanciu, director eMAG avem ocazia să aflăm câteva date importante despre evenimentul de reduceri plănuit de către comerciant. 

Interviul este unul de aproximativ o oră în care se discută pe seama a numeroase subiecte printre care și platforma marketplace, dar ce ne interesează pe noi sunt detaliile despre Black Friday. Ei bine, un prim lucru dezvăluit de către Iulian Stanciu este că la eMAG Black Friday se va organiza doar o zi, asta pentru că directorul companiei consideră că întreaga campanie funcționează mai bine pe conceptul de o singură zi.

Cred că Black Friday funcționează foarte bine pe conceptul de o singură zi. 

De asemenea acesta afirmă că prin derularea Black Friday timp de o zi, se pot duce foarte multe produse și reduceri la un nivel mult sub reducerile normale din timpul anului. O singură zi le permite celor de la eMAG și realizarea unui eveniment spectacol și totodată faptul că reducerile sunt afișate online îi permite retailerului aducerea unui număr impresionant de clienți la un singur loc, fapt ce nu se întâmplă în magazinele fizice. 

90% din produsele aflate la promoție la eMAG vor avea de Black Friday cel mai mic preț din an.

Un alt detaliu ce sună promițător este acela că 90% din totalul produselor aflate la promoție la eMAG de Black Friday vor avea cel mai mic preț din an. În 2018 vor fi peste 600.000 produse în campania promoțională și potrivit unui studiu realizat de către retailer 86% din produsele incluse în campania Black Friday de anul trecut au fost la cel mai mic preț din întreg anul.

Declarația directorului eMAG este cu adevărat interesantă, numai că "cel mai mic preț din an" poate înseamna și că sumele anumitor produse vor fi cu doar câțiva lei mai mici decât acel preț minim de care se vorbește. În continuare vor exista o serie de produse cu discount-uri spectaculoase oferite în număr limitat care se vor vinde instant după cum ne-a arătat și situația anul trecut.

De asemenea, în cadrul interviului s-a pus și problema legislației care impune faptul că orice comerciant care realizează o reducere de preț trebuie să o raporteze la un preț de referință, respectiv la cel mai mic preț practicat în ultimele 30 zile - o lege pe care comercianți nu par a o respecta. eMAG afirmă că la ei lucrurile sunt ca la carte și că pe deasupra și vânzătorii din Market Place sunt instruiți să aplice aceste reduceri conform legislației.

Aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale comerțului din România și am văzut în multe situații cum retailerii cresc peste noapte acele prețuri inițiale la care produsele ajung în stoc și cum a doua zi sumele afișate "la reducere" sunt mai mari decât cele listate anterior. 

Tocmai de aceea noi vă sugerăm să verificați atent prețurile produselor vizate pentru achiziții de Black Friday, asta pentru a vă asigura că faceți o afacere și că în final economisiți bani și că nu sunteți păcăliți de discount-urile fenomenale afișate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×