Apple iPhone XS Max: Design elegant, masiv, dar nu exagerat

1.122 ori
<b>Apple iPhone XS Max: Design elegant, masiv, dar nu exagerat</b>Care e cea mai bună dovadă că acesta e un telefon mare, dar nu exagerat de mare? L-am folosit ca "prompter" la ultimul Mobicast (240), în loc de tableta iPad Mini. Acest telefon păstrează reţeta lui iPhone X, doar că e mai mare. Are sticlă în spate..

Care e cea mai bună dovadă că XS Max e un telefon mare, dar nu exagerat de mare? L-am folosit ca "prompter" la un Mobicast (240), în loc de tableta iPad Mini. Acest telefon păstrează reţeta lui iPhone X, doar că e mai mare. Are sticlă în spate, sticlă în faţă şi ramă din oţel inoxidabil.

Vine pe un auriu nou, dar noi avem varianta gri închis. E foarte compact pentru un telefon cu o diagonală de 6.5 inch. Se simte exact ca iPhone 8 Plus, doar că are ecran mult mai mare şi taie serios de tot din marginile sale. Şi dacă te uiţi peste dimensiuni ai o surpriză: e de fapt ceva mai compact decât iPhone 8 Plus. Modelul XXL de anul trecut măsoară 158.4 x 78.1 x 7.5 mm, iar iPhone XS Max măsoară 157.5 x 77.4 x 7.7 mm.

Astfel, handsetul e cu 1 mm mai scurt şi cu aproape 1 mm mai îngust. Cântăreşte 202 grame, ceea ce e fantastic, dacă te uiţi în ograda Sony şi vezi cât cântăresc flagship-urile lor mai noi. iPhone XS Max are aderență excelentă, butoanele răspund foarte bine la comenzi şi mi-a fost foarte uşor să îl manevrez. Nu cu o singură mână totuşi, dar cei cu mâna mare se vor descurca.

Spatele se murdăreşte cu grăsime şi amprente cam uşor, iar protuberanța camerei adună scame, deci recomand o husă. Acest phablet are certificare IP68 şi poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 2 metri timp de 30 de minute. Aparent rezistă şi la scăpări în halba de bere sau cafea, conform Apple. Un design foarte reuşit, nu aşa masiv cum te aştepţi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×