Advertiserii de pe Internet formează o coaliție, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor

754 ori
<b>Advertiserii de pe Internet formează o coaliție, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor</b>Dacă AdBlock are în plan să introducă reclame pe spațiile de ads blocate de soluția proprie, iată că pe web se înființează o coaliție/alianță ce are ca scop îmbunătățirea experienței utilizatorului. În program sunt incluse nume mari din lumea online precu

În aceste zile în care Adblock încearcă să scoată un dolarel în plus de pe munca redactorilor, afișând reclame pe spațiile de ads blocate de soluția lor, s-au mobilizat advertiserii online și coalizat într-o alianță. Rolul sau este de a îmbunătăți experiența utilizatorului și de a opera după un set de reguli adoptate la comun. 

Alianța include nume mari precum Facebook, Google, IAB și IAB Europe, iar rolul este de a îmbunătăți experiență reclamelor online pentru utilizatorul de Internet. Numele organizației este Coalition for Better Ads și va miza pe servirea de reclame non intruzive pentru utilizator, care sa nu mai necesite AdBlock, eventual.

Numeroase asociații din domeniul media, advertising, dar și uriași că Procter & Gamble și Unilever s-au implicat în proiect. Facebook are probleme vechi cu AdBlock, având și un meci cu AdBlock Plus, atunci când colosul lui Zuckerberg a lansat cod special pentru a anula workaround-ul AdBlock Plus. 
  
E amuzant că întâi Facebook găsise o modalitate de a fenta AdBlock, iar apoi a venit un workaround AdBlock, care înlătura nu doar reclame, ci și postări ale prietenilor, ceea ce nu convenea deloc celor de la Facebook. Iar FB a lansat propriul său workaround la workaround... 
  
În acest ritm și cu această situație ridicolă, în curând o să vedem și o coaliție a adblockerilor contra celei de mai sus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×